STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Direktan sudar autobusa i minibusa, poginulo više od 20 ljudi

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 13:25

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Direktan sudar autobusa i minibusa, poginulo više od 20 ljudi

Direktan sudar minibusa i autobusa dogodio se u sredu

Na Haitiju je došlo do saobraćajne nesreće u kojoj je poginula najmanje 21 osoba, a povređeno je više od 30, saopštile su lokalne vlasti.

, u istočnom gradu Arkahaj, severozapadno od glavnog grada, javlja AP.

A minibus collided with a bus in Haiti, killing at least 21 people and injuring more than 30 others. The crash occurred Wednesday in the eastern coastal town of Arcahaie, just northwest of the >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Caribbean country's capital, civil protection officials said. https://t.co/lmuGFEY9Ol

— ANews (@anews) April 29, 2021

Vlasti su saopštile da su im očevici ispričali da je minibus, koji je dolazio iz pravca Port o Prensa i išao ka Sent Marku, pokušao da zaobiđe automobil, kada je direktno udario u autobus.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.