STRAVIČNA NESREĆA U ORAŠJU: Poginuli mladići (19 i 27), još dve osobe U TEŠKOM STANJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2019, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA U ORAŠJU: Poginuli mladići (19 i 27), još dve osobe U TEŠKOM STANJU!

Na magistralnom putu Orašje - Odžak jutros se dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe poginule, a dve teško povređene.

Nesreća se dogodila na deonici između Tolise i Domaljevca, učestvovalo je jedno vozilo.

Policijski službenici su dolaskom na mesto nesreće utvrdili da su se u vozilu nalazila četiri muškarca koja su prebačena u Kantonalnu bolnicu Orašje.

Tokom uviđaja obavešteni su da su T. F. (19) i P. F. (27) preminuli, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << J. N. (47) i J. M. (23) zadobili teške povrede.

Vozilo marke "polo" je prvo prešlo u suprotnu traku, sletelo sa puta, a onda udarilo u drvo i završilo na krovu. Na vozilu je nastupila velika materijalna šteta.

Obavešten je dežurni tužilac Tužilaštva Posavskog kantona. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju uzroka saobraćajne nesreće.

Saobraćaj je bio obustavljen do okončanja uviđaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.