STRAVIČNA NESREĆA U KOJOJ SU IZGUBLJENI MLADI ŽIVOTI: Jurio 244 km na sat, a onda se desio UŽAS (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA U KOJOJ SU IZGUBLJENI MLADI ŽIVOTI: Jurio 244 km na sat, a onda se desio UŽAS (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U nesreći su poginule stradale Ajla (Fikreta) Ibrica (18), Nađa (Sabahudina) Neradin (16) i Lejla (Vahidina) Oruč (17)

U stravičnoj nesreći koja se krajem juna dogodila na Sarajevskoj zaobilaznici poginule su tri mlade devojke, a mladiću koji je vozio "BMW" juče je određen jednomesečni pritvor.

Pročitajte i:

Tragedija se dogodila 29. juna na auto-putu A-1 Sarajevo-Zenica, u smeru Vogošćanske petlje, kada je automobil koji je prebrzo vozio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skrenuo udesno, izašao s auto-puta i udario u zaštitnu metalnu ogradu i metalni stub, nosač saobraćajne signalizacije.

.

Automobilom je upravljao njihov drug iz detinjstva Almir Ejubović, koji je vozio neregistrovano motorno vozilo marke "BMW-X5", koje je na prednjoj strani imalo nepripadajuće registarske oznake 689-M-155, a na zadnjoj strani također nepripadajuće registarske oznake 669-E-I55.

U videu koji se pojavio na internetu snimljen je trenutak kada je vozilo udarilo u metalni stub.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.