STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠAPCA! Izašao sa SVADBE do prodavnice, pa ga u trenu pokosio auto (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČNA NESREĆA KOD ŠAPCA! Izašao sa SVADBE do prodavnice, pa ga u trenu pokosio auto (FOTO)

Ispred restorana u kom se održavalo svadbeno veselje u Pocerskom Pričinoviću kod Šapca smrtno je nastradao Ž.J. (1977) iz Krivaje

Kako se nezvanično saznaje, na njega je dok je prelazio ulicu naleteo automobil marke "Reno klio" kojim je upravljao M. M.

Prema rečima očevidaca, od udarca je Ž. J. na mestu izgubio život.

Nastradali je na svadbi bio kod bližeg rođaka i oko 17.30 je otišao u prodavnicu koja se nalazi preko puta restorana po cigarete, kad ga je po povratku na veselje udario  automobil koji se kretao iz pravca Šapca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladoženjin rođak otišao da kupi cigarete i - poginuo

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2018, 01:52

Ž.J. (41) pretrčavao vrlo frekventnu saobraćajnicu, kada ga je pokosio beli „reno“ ŠABAC – Pogibija gosta prekinula je svadbeno veselje u Pocerskom Pričinoviću kod Šapca, kada je Ž.J. (41) podleteo pod automobil i na mestu ostao mrtav. Kako je „Novostima“...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.