STRAVIČAN ZLOČIN U MOTELU: Majka četvoro dece PRONAĐENA U ORMANU, suprug očajan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 08:25

STRAVIČAN ZLOČIN U MOTELU: Majka četvoro dece PRONAĐENA U ORMANU, suprug očajan!

Džerald je uvek bio blizak sa svojom suprugom s kojom je bio u braku skoro šest godina

Supružnik sa Floride zatekao je beživotno telo svoje supruge u sobi motela koju je čistila.

Tina Strejder (46) je radila na održavanju soba u motelu "Roudvej in" u Venisu na Floridi od decembra 2019. godine, gde je i živela sa suprugom Džeraldom. Imali su, kako piše Wspa.com,  protokol kako bi se osigurali da je ona bezbedna dok čisti sobe u vreme pandemije.

, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi portal.

- Poslala bi mi poruku kad bi počela da čisti sobu da znam. Obično, ako je soba u veoma lošem stanju, rekla bi da će joj trebati više vremena - priča Strejder.

Kako nije dobio odgovor na više poruka i poziva u utorak ujutro, uznemirio se i krenuo da traži suprugu. Rekao je da su vrata sobe koju je čistila bila zatvorena.

- Protokol je bio da drži vrata otvorena dok čisti sobu. Nedostajalo im je radnika i pretpostavio sam, kako su vrata bila zatvorena, da su je premestili na neki drugi sprat. Niko je nije video i kad sam konačno otvorio vrata, pronašao sam je - priča on.

Telo Tine Strejder je, nakon zadobijenih povreda, bilo ostavljeno u ormanu sobe koju je čistila. Šerif okruga Sarasota Kurt Hofman rekao je da je jeziva scena koju je video noćna mora svakog supruga.

- Nijedan prizor zločina nije prijatan, ali kad je suprug taj koji vas pozove, ne mogu da zamislim koliko je to bilo teško za njega - rekao je šerif.

Džerald je ispričao da je Tina bila omiljena u motelu u kojem je radila.

- Ovo mesto je naša porodica. Bili smo ovde dugo vremena i svi u okolini su u šoku zbog svega ovog - dodao je.

Tina je za sobom ostavila četvoro dece i dvoje unučadi. Tridesetogodišnji Stiven Havrilka iz Venisa optužen za njenu smrt odseo je u motelu na oko nedelju dana, navele su vlasti, dodajući da se ubica i žrtva nisu poznavali.

Havrilka ima poveći kriminalni dosije, uključujući 34 krivičnih optužnica a 19 presuda, kao i 16 prekršajnih prijava i od toga 10 presuda. Robijao je četiri puta. Trenutno je u pritvoru okružnog zatvora Sarasote, a kaucija mu nije odobrena. Na sudu će se naći 28. maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.