STRAVIČAN MASAKR NA POČETKU RAMAZANA: Snažna eksplozija na pijaci u Bagdadu, ima mrtvih i ranjenih! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 14:50

STRAVIČAN MASAKR NA POČETKU RAMAZANA: Snažna eksplozija na pijaci u Bagdadu, ima mrtvih i ranjenih! (VIDEO)

Oko pijace su stigle velike vojne i policijske snage

Jedan civil je ubijen, 12 ljudi je povređeno u eksploziji u iračkom glavnom gradu Bagdadu, javlja služba bezbednosti. Najmanje jedan civil je poginuo, a 12 je ranjeno kao rezultat eksplozije u iračkom glavnom gradu Bagdadu, saopštila je u četvrtak Služba za medije, koja pruža podatke o bezbednosnim incidentima u zemlji.

Eksplozija se dogodila na pijaci u bagdadskom istočnom području Habibije, navodi se u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saopštenju službe, koju je citirala zvanična novinska agencija INA. Prema navodima službe, dalji detalji o incidentu biće dati naknadno.

An explosion in the Habibiya area, east of the capital, Baghdad https://t.co/Diouz96i6B

— Search4Dinar (@Search4Dinar1) April 15, 2021

Ranije tokom dana, bezbednosni izvor rekao je da se eksplozija dogodila u iračkoj prestonici i rezultirala brojnim žrtvama.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.