STRAŠNA NESREĆA U BELOJ CRKVI: Branka (30) poginula u saobraćajnoj nesreći, pored bila NJENA BEBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 11:42

STRAŠNA NESREĆA U BELOJ CRKVI: Branka (30) poginula u saobraćajnoj nesreći, pored bila NJENA BEBA

Najverovatnije joj pozlilo tokom vožnje

Nastavnica matematike Branka J. (30) poginula je u nesreći koja se juče oko 17 časova dogodila u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi. Kako se nezvanično saznaje sa Brankom u kolima je bila njena dvomesečna beba koja je prebačena u bolnicu.

- Devojci je najverovatnije pozlilo pa se zakucala u stub u ulici. Ona je na mestu nastradala, a lekari su uzaludno pokušali da je reanimiraju - kazao je izvor iz istrage.

Branka J. biće sahranjena danas u selu Kruščica kod Bele Crkve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MUŽ JOJ JE GOVORIO DA NE SEDA ZA VOLAN" Nastavnica iz Bele Crkve poginula pošto joj je pozlilo za volanom, beba povređena

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Nastavnica matematike Branka J. (30) iz Kruščice poginula je u nesreći prekjuče u 17 časova u Ulici Jovana Popovića u Beloj Crkvi, kada joj je, dok je vozila svoju dvomesečnu bebu, pozlilo, pa je automobil skrenuo sa puta i udario u stub.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.