STRAŠNA NESREĆA NA IBARSKOJ: Imao udes, NEPOVREĐEN izašao iz kola pa ga POKOSIO KOMBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNA NESREĆA NA IBARSKOJ: Imao udes, NEPOVREĐEN izašao iz kola pa ga POKOSIO KOMBI

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je kratkotrajno bio u potpunom prekidu.

U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u četvrtak uveče, oko 20.30, u naselju Adrani na Ibarskoj magistrali, na deonici puta Kraljevo-Preljina, teško je povređen muškarac sa područja Sjenice.

Prema nezvaničnim informacijama, na njega je, dok je išao pešice, naleteo kombi kosovskomitrovačke registracije koji se kretao iz pravca Preljine prema Kraljevu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zbog veoma teških povreda, muškarac je hitno sanitetskim vozilom prebačen u Zdravstveni centar u Kraljevu.

Kako se saznaje, povređeni muškarac je ranije tokom dana svojim automobilom sleteo sa puta nedaleko od mesta ovog udesa i prošao bez povreda. Kada je, međutim, stiglo vozilo šlep službe on je pešice prešao kolovoz na suprotnu stranu i tom prilikom na njega je naleteo kombi.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je kratkotrajno bio u potpunom prekidu, a potom se jedno vreme odvijao naizmenično jednom kolovoznom trakom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.