STRAŠNA EKSPLOZIJA U VOJNOJ BAZI: Ukrajinski vojnici povređeni, poginula dvojica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNA EKSPLOZIJA U VOJNOJ BAZI: Ukrajinski vojnici povređeni, poginula dvojica!

Eksplodirala stara municija.

Dva ukrajinska vojnika stradala su, a četiri su povređena u eksploziji skladišta municije na istoku Ukrajine u blizini zone pod kontrolom proruskih pobunjenika

Eksplozija se dogodila dok su demineri počeli da uništavaju staru municiju u vojnoj bazi kod Harkova, naveo je Generalštab ukrajinske vojske.

- Nažalost dva vojna deminera su stradala - navodi se u saopštenju i dodaje da su četiri vojnika povređena i prebačena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnicu.

Dve slične nesreće na istom skladištu dogodile su se poslednjih godina.

Skladišta municije u Ukrajini i Rusiji u kojima ima municije iz sovjetske ere, često su opasna mesta jer se dešavaju požari i eksplozije.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.