STRAHOVITA EKSPLOZIJA GASA U BEJRUTU: Zastrašujući prizor, odjeknulo žestoko, od detonacije se tresle zgrade (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 18:37

STRAHOVITA EKSPLOZIJA GASA U BEJRUTU: Zastrašujući prizor, odjeknulo žestoko, od detonacije se tresle zgrade (VIDEO)

Kamere zabeležile sam trenutak eksplozije

Kamion natovaren bocama sa gasom eksplodirao je danas na putu Sarba-Keservan, u glavnom gradu Libana, Bejrutu. Libanski list "Akbar" javio je da se nesreća dogodila na istočnoj traci magistralnog puta Sarba-Keservan, a zvuk eksplozije izazvao je stanje terora u toj oblasti. Odmah su stigli pripadnici Centra civilne odbrane Žunije koji su uspeli da ugase požar.

U požaru nije bilo žrtava, a šteta je bila ograničena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kamion koji je eksplodirao i pojedine zgrade. Eksplozija je dovela do obustave saobraćaja na putu, a uključile su se službe obezbeđenja koje su započele uviđaj radi utvrđivanja okolnosti eksplozije.

تسبب انفجار ضخم في لبنان في اندلاع حريق في شاحنة تحمل صهاريج غاز وسط طريق رئيسي في بيروت بلبنان. pic.twitter.com/6NVnYPl91f

— ahedalmenawy1973 (@ahedalmenawy) February 11, 2022

- Vatra se proširila na fasade i balkone trospratne zgrade na lokaciji, pored vozila sa pogonom na sva četiri točka na autoputu Zouk Mikael - javili su iz Generalnog direktorata za civilnu odbranu.

Breaking:Explosion in Beyrouth ( zouk) #Lebanon 🇱🇧 this morning/By Carla khoury. #news#لبنان_ينهار #لبنان_تحت_الاحتلال #بيروت pic.twitter.com/9iIOQbQpSJ

— Dr Charrat mohammed rochd (@DrRochd) February 11, 2022

U direkciji su dodali da "u eksploziji nije bilo povređenih, a šteta je ograničena na materijale gubitke".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.