STRAH I TREPET: Rusija prikazala svoje najnovije naoružanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2022, 10:48

STRAH I TREPET: Rusija prikazala svoje najnovije naoružanje (VIDEO)

Vojni forum „Armija-2022“ počinje u ponedeljak u Podmoskovlju.

Na vojnom forumu „Armija-2022“, koji startuje u ponedeljak u Podmoskovlju, gosti i učesnici imaće priliku izbliza da vide različito oružje, od tenka T-14 „Armata“, lakog amfibijskog tenka „Sprut SDM1“, borbenog vozila na točkovima K-17 „Bumerang“, do protivazduhoplovnih raketnih sistema „Tor-E2“ i RB-504P-E „Silok“.

Treba napomenuti da „Rosoboroneksport“ očekuje da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veliko interesovanje kod kupaca izazvati i bespilotne letelice „Orlan-10E“, „Orlan-30“. Jedan od noviteta predstojećeg sajma ARMY 2022 je lutajuća municija „Kub-E“, koja se koristiti za nanošenje udara po infrastrukturnim objektima.

Opširnije pogledajte u odličnom videu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.