ŠTIMAC PRVI PUT VIDEO ĆERKU: Brat te je dočekao, tata će uvek biti tu!

Izvor: Večernje novosti, 19.Sep.2017, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTIMAC PRVI PUT VIDEO ĆERKU: Brat te je dočekao, tata će uvek biti tu!

Žao mi je što nisam bio tu kada si došla na svet, ali znam da ćeš biti ponosna kada saznaš gde je tata bio - napisao je Vladimir Pre pet dana je Vladimir Štimac drugi put postao otac. Na svet je posle sina Vuka stigla ćerka Tajra. Nije mogao da bude uz nju tada, pošto je bio deo reprezentacije Srbije koja je došla do srebrne medalje u Istanbulu. Međutim, odmah po povratku u Beograd je otišao da je upozna. Putem “Instagrama” je ostavio veoma emotivnu poruku.PROČITAJTE >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << JOŠ: EMOTIVNI ŠTIMAC: Nebeska Srbijo moja, čast mi je bila da budem deo tima - Ti znaš da će tata uvek biti tu da bdi nad tobom, danju, noću da čuva svoju princezu i srce svoje. Žao mi je što nisam bio tu kad si došla na svet, ali ne brinem, pošto znam da te brat sačekao, bićeš ponosna kad budeš saznala gde je tata bio! Volim te! - napisao je Štimac.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

DIRLJIVA PORUKA ĆERKICI: Bićeš ponosna kada budeš saznala… (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Sep.2017

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, a Vladimir Štimac je za vreme trajanja Eurobasketa po drugi put postao otac.. Vladimir Štimac je prvi put video kćerkicu rođenu dok je igrao četvrtfinale Evrobasketa.. Srpski reprezentativac objavio je na Instagranu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.