STIGLO NAREĐENJE VRHOVNOG KOMANDANTA: Vučić doneo VAŽNU ODLUKU, tiče se SRPSKE VOJSKE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIGLO NAREĐENJE VRHOVNOG KOMANDANTA: Vučić doneo VAŽNU ODLUKU, tiče se SRPSKE VOJSKE

Ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna.

Prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva odbrane biće osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, što je jedan od načina da se pokaže briga o ljudima i da je život u Vojsci Srbije svakoga dana po malo bolji - izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- U skladu sa naređenjima vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, svi pripadnici Vojske Srbije moraju da osete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da država o njima brine i da se kvalitet života u Vojsci Srbije svakog dana povećava. U skladu sa takvim naređenjem mogu da kažem da su po prvi put svi pripadnici Vojske Srbije i svi pripadnici Ministarstva odbrane osigurani 24 časa sedam dana u nedelji, od bilo čega što može da im se desi - naglašava ministar Vulin.

Takođe, ministar Vulin ističe da su naređenja vrhovnog komandanta veoma jasna, da Vojska Srbije mora da bude obučena, opremljena, ali i sačinjena od zadovoljnih ljudi o kojima se brine i o kojima se razmišlja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.