STEŽE SE OBRUČ! I dalje traje intezivna policijska potraga: Pucač sa Sajma krije se u štek stanu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2019, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEŽE SE OBRUČ! I dalje traje intezivna policijska potraga: Pucač sa Sajma krije se u "štek" stanu?!

Policija i dalje intenzivno traga za muškarcem koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote, u alkoholisanom stanju, ranio tri osobe kod splava "Kućica"

Sumnja se da se pomahnitali pucač krije u nekom "štek" stanu ili kod prijatelja.

Napadač koji slovi za stalnog gosta i poznat je svim zaposlenima, kao i drugim posetiocima splava kod Beogradskog sajma, kobne noći pomahnitao je jer su mu zabranili ulazak na splav zbog neprimerenog ponašanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Policija intenzivno traga za njim, ali se sumnja da se sklonio sa adrese na kojoj inače boravi i pritajio se u "štek" stanu ili kod prijatelja. Podsetimo, pucnjavi je prethodila svađa napadača sa obezbeđenjem splava.

Muškarac je u subotu, malo posle četiri sata, došao na splav kod Beogradskog sajma.

- Splav "Kućica" je miran, nema problematične goste. Kako radi do šest sati, dok većina ostalih splavova radi do četiri, dešava se da pojedinci dođu kada se zatvore ostala mesta i tu žele da nastave provod. Tako je u subotu ujutro došao i muškarac, pijan, koji je i ranije u sitnim satima svraćao na splav "Kućica" - rekao je sagovornik upoznat sa istragom.

Osumnjičeni je navodno počeo da skida majicu, provocira ostale goste pa mu je radnik obezbeđenja Nemanja I. prišao, izveo ga napolje i rekao mu:

"Smiri se, idi kući."

Gost je otišao, ali se posle nekoliko minuta vratio. Radnik obezbeđenja je nepoželjnom gostu rekao da je pijan i da takve ne primaju.

- Upamtićeš ti mene - besno je uzvratio pijanac i otišao, utvrđeno je u istrazi.

Prošlo je nekoliko minuta, konobar Zoran Lj. je izašao da bi zapalio cigaretu jer to na splavu nije dozvoljeno. Stao je sa leve strane splava, prišao mu je kolega iz obezbeđenja i započeli su razgovor. Po pozivu mušterija i taksista je došao ispred splava.

- Pretpostavljamo da je napadač otišao do svog automobila i uzeo pištolj. Vratio se i to vidno iznerviran. Počeo je nasumice da puca po ljudima koji su stajali ispred splava - po radniku obezbeđenja, konobaru i taksisti. Ko zna šta bi bilo da je još ljudi bilo ispred splava, jer je napadač bio pijan i njegovo rezonovanje je bilo smanjeno. Hici su trojicu muškaraca pogodili - nekoga u ruke, a nekoga u noge, dok je pijani napadač pobegao - kaže izvor.

Zaposleni na splavu i gosti odmah su pritrčali u pomoć ranjenima, pa su povređeni prevezeni u bolnicu gde im je ukazana pomoć. Obaveštena je i policija koja blokirala kraj u potrazi za napadačem i očekuje se da on uskoro bude uhapšen.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.