STEFANOVIĆ ODGOVORIO TRIFUNOVIĆU I NOGU: Prijave se šalju na 192, a ne na tviter!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ ODGOVORIO TRIFUNOVIĆU I NOGU: Prijave se šalju na 192, a ne na tviter!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović negirao je tvrdnje predsednika PSG Sergeja Trifunovića da je poslanik Dveri Srđan Nogo priznao u policiji da je doneo vešala na prošlonedeljni protest i da ih je dao maloletnom N. P.

- Niti je bio pozvan, niti je davao bilo kakvu izjavu policiji. Ponovo lažne vesti - napisao je Stefanović na Tviteru, povodom tih navoda Trifunovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nakon toga, oglasio se Srđan Nogo koji je napisao da je davao izjavu tri sata.

- Ministre, vas sam obavestio još u nedelju, u ponedeljak sam više od tri sata bio u gradskom SUP, rekao sam inspektorima i tražio da dam izjavu, u utorak pozvao postupajućeg tužioca, rekao mu telefonom i tražio da me sasluša. Ja ne znam šta još treba? - napisao je Nogo.

Nakon toga Stefanović je napisao da Nogo nije bio u zgradi PU Beograd, već ispred:

- Niste pozvani od strane policije zato što vas nema na snimku, a ni tužilac nije tražio vašu izjavu. To što ste meni pisali na Tviteru ne znači da ste bilo šta prijavili. Za sve što želite da prijavite, broj policije je 192 - napisao je Stefanović.

“Срђан Ного је признао у полицији...” а нити је био позиван, нити је давао било какву изјаву полицији.

Поново лажне вести. https://t.co/LqQGF6osT9

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) February 8, 2019

У згради ПУ Бгд нисте били, били сте испред зграде. Нисте били позвани од стране полиције зато што Вас нема на снимку, а ни тужилац није тражио Вашу изјаву. То што сте мени писали на Твитеру не значи да сте било шта пријавили. За све што желите да пријавите, број полиције је 192. https://t.co/mYZtgbreRU

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) February 9, 2019
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASPRAVA ZBOG VEŠALA Poslanik Dveri: Davao sam izjavu više od tri sata; Ministar Stefanović: Prijave se šalju na 192, ne na Tviter

Izvor: Blic, 09.Feb.2019

Dok poslanik Dveri Srđan Nogo tvrdi da je davao izjavu tri sata u policiji povodom makete vešala koja je osvanula na prošlonedeljnom protestu, i zbog koje je uhapšen mladić N. P, ministar policije Nebojša Stefanović te tvrdnje negira.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.