STEFANOVIĆ ODAO PRIZNANJE: Niška policija jedna od najuspešnijih!

Izvor: Kurir, 29.Jul.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ ODAO PRIZNANJE: Niška policija jedna od najuspešnijih!

Ministar policije je rekao da je ovo priznanje stiglo na osnovu rezultata rada s obzirom na to da je Niš centar jugoistočne Srbije i da se nalazi na raskrsnici najvažnijih saobraćajnica u Srbiji

NIŠ - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović posetio je Policijsku upravu u Nišu i konstatovao da je ta uprava, na osnovu rezultata rada, jedna od najuspešnijih, s obzirom na to da je Niš centar jugoistočne Srbije i da se nalazi na raskrsnici najvažnijih saobraćajnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u Srbiji, saopštila je danas Policijska uprava Niš.

Ministar je poručio da je posao policije da se građani osećaju bezbedno i sigurno u svom gradu.

Pomoćnik direktora policije i načelnik Policijske uprave Srđan Grekulović upoznao je ministra Stefanovića sa starešinama organizacionih jedinica i predstavio prioritete u radu službe, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.