STEFANOVIĆ O ABOLICIJI UČESNIKA PROTESTA: Verujem da će Vučić primeniti taj potez!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2019, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ O ABOLICIJI UČESNIKA PROTESTA: Verujem da će Vučić primeniti taj potez!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović potvrdio je večeras da predsednik Aleksandar Vučić razmatra mogućnost aboliranja uhapšenih učesnika protesta u Beogradu koji nisu počinili teža prekršajna i krivična dela.

- Ono što predsednik jeste rekao je da oni koji nisu počinili teža krivična i prekršajna dela mogu biti abolirani i da on razmatra taj potez. Ja verujem da će on taj potez i primeniti - rekao je Stefanović za TV Prva.

Predsednik Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandar Vučić zatražio je od nadležnih institucija da budu usvojene žalbe svih uhapšenih i osuđenih zbog nasilnog upada u zgradu RTS i tokom protesta ispred Predsedništva Srbije, osim onih koji su počinili najteža krivična dela.

Prema informacijama, Vučić je od nadležnih zatražio da budu usvojene žalbe za sve uhapšene i osuđene za prekršaje, dok će u skladu sa zakonom pomilovati one protiv kojih se vodi krivični postupak.

Kako se saznaje, Vučić neće pomilovati samo ona lica koja su u zgradu RTS unela motornu testeru i pretila novinarima. Pomilovana neće biti ni ona lica koja su tukla i nožem napala policajce na protestu ispred Predsedništva Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.