STAO DA POZDRAVI MAJKU, PA POGINUO NA LICU MESTA: Tragedija kod Trnova - automobil naleteo na policajca

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2022, 22:41

STAO DA POZDRAVI MAJKU, PA POGINUO NA LICU MESTA: Tragedija kod Trnova - automobil naleteo na policajca

Povređen je još jedan policajac

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Krupac - Bjelašnica kod Trnova poginuo je pripadnik sarajevske policije.

Reč je o Stanku Jošilu iz Trnova, prenosi Avaz.

, E. Vatić, koji je s njim bio u vozilu ali on je zadobio lakše povrede.

Nastradali Jošilo, koji je rodom iz Trnova, neposredno pre nesreće stao je u blizini puta kako bi pozdravio majku koja na ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puta prodaje namirnice.

U tom trenutku naletelo je vozilo marke Škoda i udarilo ih pozadi nakon čega su se od jačine udarca prevrnuli preko bankine. Vozilo su morali rezati vatrogasci kako bi povređene izvadili.

Ovom stravičnom događaju svedočila je Jošilova majka.

- Povređeni su upućeni na ukazivanje lekarske pomoći, a u toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac - rekla je Mirjana Dugandžić iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.