ŠTA JE POKAZALA OBDUKCIJA: Na Ivanovićevom telu nisu pronašli barutne čestice

Izvor: Press, 13.Feb.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA JE POKAZALA OBDUKCIJA: Na Ivanovićevom telu nisu pronašli barutne čestice

Za njega je smrtonosni bio poslednji, šesti metak, koji ga je pogodio u predelu vrata
Fotot:EPA
Ubica je na Olivera Ivanovića pucao sa razdaljine koja je veća od pola metara, jedan je od detalja koji je pokazao obdukcioni nalaz, saznaje Kurir.
- Na telu ubijenog Olivera Ivanovića nije bilo tragova barutnih čestica, što je dokaz da nije pucano iz blizine, već sa veće udaljenosti od pola >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << metara. Za njega je smrtonosni bio poslednji, šesti metak, koji ga je pogodio u predelu vrata - kaže izvor iz istrage.
Podsetimo, kosovski istražni organi su posle skoro mesec dana srpskom tužilaštvu dostavili rezultate obdukcionog nalaza, ali i dokaze koje su dosad prikupili. U međuvremenu, kosovska policija uhapsila je dva policajca srpske nacionalnosti pod sumnjom da su ometala mesto ubistva Olivera Ivanovića posle atentata.
Da pomaka u istrazi ima, potvrdio je pre dva dana i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ističući da već mogu da sklope neke kockice, ali da ne bi o tome zvanično govorio.
- Treba sačekati i nadam se da će ubice biti pohvatane. Sarađivaćemo s Prištinom na svaki način - rekao je Vučić.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.