SRPSKI KRIMINALAC ZLOSTAVLJAO LEGENDARNOG PEVAČA: Držao ga do zore i terao ga da RADI ovo, jedva se izvukao?

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 11:02

SRPSKI KRIMINALAC ZLOSTAVLJAO LEGENDARNOG PEVAČA: Držao ga do zore i terao ga da RADI ovo, jedva se izvukao?

Vojislav Škrbić je bio dobro poznato ime srpskoj policiji, u izveštajima je označen kao član nekoliko kriminalnih grupa i jedan od glavnih distributera heroina u Vojvodini.

Vojislav Voja Škrbić (40) likvidiran je 22.05.2014. godine ispred kafića Gondola u centru Novog Sada. Ubistvo se dogodilo ispred velikog broja slučajnih prolaznika. U istom incidentu, ranjen je i Todor Tucakov (39). Za njegovo ubistvo optuženi su Dušan Buha na 18 godina zatvora i Miloš Buha na 15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina zatvora, kome se sudilo u odsustvu.

Škrbić je bio osuđen na 11 godina zatvora zbog naručivanja ubistva Branislava Jelačića, ranije, osuđen je i za pokušaj ubistva Dragana Vojnovića. Kako se sumnjalo, ubistva je naručio zbog prevlasti na tržištu narkotika. Pušten je posle četiri godine.

Kako smo pisali ranije, Vojislav je, samo pet dana pre nego što je ubijen, objavio sliku sa poznatim kontroverznim biznismenom, Andrijom Draškovićem. Na društvenoj mreži Facebook, često je objavljivao slike sa poznatim ličnostima. Na fotografijama sa Škrbićem je i košarkaš Darko Miličić.

Na proslavi njegovog rodjendana 2013. godine pevao je Baja Mali Knindža, a među zvanicama su bili i Đani i Ljuba Aličić.

Nebojša Tubić Žabac, gostujući u emisiji Balkan Info, ispričao je do sada nepoznati detalj iz života Škrbića, ali i iz života poznatog srpskog pevača Ljube Aličića.

- Ljuba Aličić i Saša Kovačević u Mistiku sede. Zove me Saša Kovačević i kaže "Ajde dođi, molim te". Pitam "Šta je?", kaže "Ima neki tip, ne da Ljubi da ide. Pevao mu je pesmu "Ti ne ličiš ni na jednu" već deseti put i stalno ga tera da ponavlja istu pesmu" - rekao je Žabac.

- Ljuba Aličić je poludeo. Taj tip što ga je maltretirao bio je Voja Škrbić iz Kaća, čuveni lokalni kriminalac. On ih je maltretirao dok ja nisam došao i rešio. Kad je Voja ubijen, Ljuba Aličić nije smeo da dođe. Nije verovao da je mrtav, koliko ga je ovaj maltretirao.

O njegovoj ljubavi prema noćnom životom i narodnim pevačima, svedoče brojni snimci na društvenim mrežama

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.