Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2021, 23:16

SRPSKI BERMUDSKI TROUGAO: Ovo je deonica puta na kojoj je za kratko vreme stradalo 20 osoba

Sleteo automobil kod Mojsinja u kanal

Na lokalnom putu u selu Mojsinje kod Čačka u popodnevnim satima došlo je do saobraćajne nezgode, kada je vozač automobila Fiat punto, prešao u suprotnu traku i sleteo u kanal.

- Radili smo u dvorištu i čuli tup udarac, kad smo izašli na put videli smo vozilo u kanalu. Iako je sporedni put u pitanju, saobraćajne nezgode ovde nisu retkost jer se vozi veoma brzo i ne vodi računa - rekao je za RINU meštanin sela Mojsinje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

U ovom udesu nisu učestvovala druga vozila i nema nastradalih lica.

Inače, selo Mojsinje poznato je kao jedna od crnih tačaka Ibarske magistrale jer je do sada život izgubilo preko 20 ljudi, pre svega pešaka i meštana koji su pokušavali da se sa sporednog uključe na glavni magistralni put.

- Kad čujemo policijske sirene, jasno nam je odmah da je ponovo došlo do udesa. To se ponekad dešava i nekoliko puta mesečno.Uzrok je u većini slučajeva neprilagođena brzina. Svaki korak Ibarskom magistralom kroz Mojsinje predstavlja potencijalni rizik - kažu meštani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.