SRPSKI AKTIVISTA BRUTALNO PRETUČEN U NIKŠIĆU: Mladić završio u bolnici nakon SAČEKUŠE siledžija iz džipa

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 22:20

SRPSKI AKTIVISTA BRUTALNO PRETUČEN U NIKŠIĆU: Mladić završio u bolnici nakon SAČEKUŠE siledžija iz džipa

U koaliciji "Za budućnost Nikšića" potvrdili su ovaj nemio događaj

Večeras je u brutalnoj sačekuši u nikšićkoj mesnoj zajednic Dragova luka pretučen aktivista liste "Za budućnost Nikšića" Luka Trebješanin (19).

Po rečima izvora, nasilnici su zaustavili džip zatamnjenih stakala pored Trebješanina i izleteli iz automobila. Nesretnog mladića je tuklo nekoliko osoba naoružani šipkama i drugim opasnim rekvizitima. Od zadobijenih udaraca Trebješanin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pao na asfaltu bez svesti, da bi potom bio prebačen u nikšićku bolnicu.

Kako se saznaje, Trebješanin se nalazi u nikšićkoj bolnici trenutno, a ispred bolnice su okupljeni funkcioneri stranaka, aktivisti na čelu sa nosiocem liste Markom Kovačevićem.

U koaliciji "Za budućnost Nikšića" potvrdili su za ovaj nemio događaj koji je ozlojedio Nikšićane.

- Nanesene su mu teže telesne povrede. Ovim putem zahtevamo da se počinioci ovog kukavičkog čina što pre pronađu i procesuiraju. Naš mladi aktivista je nekoliko noći praćen i sve su prilike da je napad bio planiran nekoliko dana unazad. Želimo da kažemo da očekujemo da se ovaj slučaj reši do ujutru ili ćemo sami morati da se branimo  i da potražimo one  koji su ovo uradili. Dok se slučaj ne reši smatraćemo da iza ovoga stoji policija. Pozivamo Zorana Brđanina da se uključi u rešavanje ovog problema i smeni rukovodstvo CB Nikšić, ukoliko tako ne bude branićemo se od nasrtaja onih koji pričaju priču o evropskim vrijednostima i evropskom timu, poručili su iz koalicje "Za budućnost Nikšića".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.