SRPKINJA TRAŽI KLINCA PREKO OGLASA, evo šta od njega očekuje: Mora da bude IZDRŽLJIV i ZADOVOLJI ove KRITERIJUME (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPKINJA TRAŽI KLINCA PREKO OGLASA, evo šta od njega očekuje: Mora da bude IZDRŽLJIV i ZADOVOLJI ove KRITERIJUME (FOTO)

Onda se požalila na svoja ranija iskustva sa muškarcima koji su je muvali

Jedna tviterašica podelila je sa svojim pratiocima zanimljivu listu želja koja se, mahom, odnosi na njene ljubavne, preciznije seksualne preferencije.

Ova dama, kako se iz njenih tvitova vidi, u najboljim godinama, zaključila je da se nalazi u dobi kada bi joj za vaskršnje praznike prijao mlađi ljubavnik...

- Ok, evo spustila sam kriterijume na: Da me ne smara! Da ne ljubomoriše. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da ga viđam povremeno. Da je seks vrhunski. Da dobro izgleda i da ne moram da ga izrdržavam. Da me nasmeje uvek. Je l' sad mnogo? Nego ste mi ovde merodavni, kao preki sud ste, svemu manu nađete pa se konsultujem - napisala je ona.

Ok, evo spustila sam kriterijume na :

Da me ne smara!

Da ne ljubomoriše

Da ga vidjam povremeno

Da je sex vrhunski

Da dobro izgleda

I da ne moram da ga izrdžavam

Da me nasmeje uvek

Jel sad mnogo?

Nego ste mi ovde merodavni, kao preki sud ste, svemu manu nadjete pa se kosultujem

— Mazikeen (@LadyMarijana4) April 23, 2019

Ubrzo su stigli i direktni odgovori, kako deluje, najviše od koleginica koje su slične dobi, a neke od njih imale su i da podele zanimljiva iskustva na "zadatu temu".

joj Makili....puno trazis! evo, npr ja imam samo dva kriterijuma: 1) da je punoletan i 2) da ne prica puno....😂

— s a s h a. u. (@xutral) April 23, 2019

Jedna tviterašica joj se čak i pohvalila da je imala "klinca 14 godina mlađeg" i da se odlično pokazao, našta je ova prva konstatovala da nije razmišljala o toliko mlađem frajeru ali da bi mogla da proba i da "časti sebe za Uskrs".

a nisu imali novca ni sami sebi da kupe cigarete.

Pa realno, majke mi mene neki Jovan muvao, sav je "tražimposao molim Boga da ga ne nadjem" ali čovek puši moe cigare, ja plaćam piće jer jebi ga ne radi i sve bi tobilo ok da nije debil.... tako da me nije smuvao - pa se setih kakavih debila ima zato sam napisala

— Mazikeen (@LadyMarijana4) April 24, 2019

Rasprava je potrajala i odužila se, a mnogi muškarci su, naizgled, šaljivo nudili svoje "usluge", a u daljoj prepisci smo saznali i da tviterašica ima i dete i psa i mačku, te da joj trenutno nedostaju stvari koje je navela na inicijalnom spisku.

Moja drugarica ima kriterijum: "Da je sisar"...i ništa.

— Nikao Laos (@peroniki) April 23, 2019

BONUS VIDEO: KRIMI-SINDIKAT PUŠTA PIPKE: Albanske bande gospodare Evropom, a PRLJAVIM POSLOVIMA dogovaraju čak i preko Fejsbuka 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.