SRBI UHAPŠENI U NEMAČKOJ: Krenuli da rade na crno, pa zamuckivali pred policijom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2020, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBI UHAPŠENI U NEMAČKOJ: Krenuli da rade na crno, pa zamuckivali pred policijom!

Sedmoro Srba pronađeno u kombiju kojim je upravljao Hrvat.

Policija u Nemačkoj uhapsila je u sredu sedmoro Srba nakon što nijedan od njih nije znao da odgovori zašto se nalazi u Nemačkoj i kuda je krenuo.

Policija je Srbe, kako prenose lokalni mediji, pronašla u kombiju srpskih registarskih oznaka kojim je upravljao državljanin Hrvatske (32). Policija je zaustavila na kontrolnom punktu u Švarzbahu, a prilikom rutinske kontrole, zatečeni putnici nisu znali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da daju odgovor na pitanje kuda su krenuli i koji je razlog njihovog boravka u Nemačkoj.

Svaki putnik je imao neku "svoju verziju", a kako im se priče nisu poklapale i kod sebe gotovo da nisu imali novac, policija je krenula dublje da ispituje slučaj. Na kraju su Srbi otkrili ime osobe koja im je kontakt u Nemačkoj, nakon čega se ispostavilo da su naši državljani planirali da u toj zemlji rade na crno.

Kako niko od putnika nije imao urednu vizu ili radnu dozvolu, policija je krenula da pretresa kombi i ljude, a kod jednog starijeg putnika pronađena je i marihuana.

Srbin kod kojeg je pronađena droga je zadržan u pritvoru, dok su ostali vraćeni u Austriju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.