SREĆAN KRAJ POTRAGE: Brat i sestra iz Niša pronađeni u Beogradu, šetali parkom pa nestali

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 08:42

SREĆAN KRAJ POTRAGE: Brat i sestra iz Niša pronađeni u Beogradu, šetali parkom pa nestali

Brat (5) i sestra (9),  koji su 2 avgusta nestali u Nišu, pronađeni su u Beogradu, potvrđeno je u MUP-u. 

Mediji javljaju da je Centar za socijalni rad preuzeo brigu o deci. Navodno je majka sa decom došla iz Beograda u Niš, gde se u kratkom roku udala i razvela.

Niška policija saaopštila je juče da im je prijavljen nestanak, da devojčica ima crnu kosu do ramena i da je obučena u sivo-belu majicu kratkih rukava i teksas šorts. Dečak ima plavu kosu, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi je imao belu majicu i sivi šorts.

Pre oko mesec dana njihova majka je došla u Niš i boravila kod jednog muškarca. Deca su svakodnevno izlazila da se igraju. Poslednji put su viđena u parku Čair. Kada se kući nisu vratili do uveče, majka je prijavila nestanak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.