SREĆAN EPILOG POTRAGE: Pronađene baka i unuka iz Srbije koje su se izgubile na području Pala

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 12:38

SREĆAN EPILOG POTRAGE: Pronađene baka i unuka iz Srbije koje su se izgubile na području Pala

Policijska uprava Istočno Sarajevo zahvaljuje se pripadnicima ŠG Treskavica i Gorskoj službi spasavanja Jahorina na kooperativnosti i saradnji u rešavanju ovog slučaja.

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo pronašli su baku i unuku koje su se juče izgubile na području Pala.

Sinoć oko 20.15, nakon informacije radnika Šumskog gazdinstva Treskavica, da se na šumskom rejonu kreću dve nepoznate osobe, odmah su krenuli u pretragu terena, pronalazak i identifikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lica.

- Istog dana, oko 21 čas Policijskoj stanici Pale prijavljeno je da su žena Lj.P. i četvorogodišnja devojčica državljanke Srbije, koje su odsele u apartmanskom smeštaju na području Jahorine, izašle u šetnju oko 16 časova te da se do momenta prijave nisu pojavile - rekli su u policiji.

Nakon višečasovne potrage policijskih službenika, pripadnika Gorske službe spasavanja Jahorina i radnika ŠG Treskavica, na nepristupačnom planinsko-šumskom području u mestu Kasindolska Rijeka, opština Trnovo, oko 23 časa pronađene su pedesetšestogodišnja žena i devojčica u stabilnom psiho-fizičkom stanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.