SREĆA PRATI UPORNE ILI DOĐE NA PRVU LOPTU? Dobitnica u igri Uzmi račun i pobedi otkrila koliko koverti je poslala

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 20:30

SREĆA PRATI UPORNE ILI DOĐE NA PRVU LOPTU? Dobitnica u igri "Uzmi račun i pobedi" otkrila koliko koverti je poslala

Reč je o mladoj ženi koja ima samo 25 godina i kako je priznala, veoma je iznenađena dobitkom

Nakon izvlačenja drugog kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020" preko malih ekrana saznali smo da je dobitnica stana u naselju "Zemunske kapije" u Beogradu Irena Stanojević iz Bačinaca.

.

- Super, stvarno se super osećam, ne znam šta bih vam rekla, malo sam zbunjena - rekla je kratko Irena.

Dilemu o tome da li sreća prati uporne ili nekada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << može da dođe i "na prvu loptu", Irena je razrešila svojim odgovorom.

- Mi smo igrali i u prvom krugu, a sada smo opet rešili da okušamo sreću. U ovom krugu poslali smo oko 300 koverata - otkrila je Irena.

- Upornost se očigledno isplatila - dodala je ona kroz smeh.

Kako je ispričala, ona trenutno živi u Bačincima sa suprugom i još uvek ne može da govori o tome da li bi se eventualno preselili u Beograd. Kaže da o svemu tek treba da razgovara sa suprugom.

Na kraju je dodala da joj telefon neprekidno zvoni i da će o osećaju i planovima moći opširnije da priča kasnije tj. kada se slegnu prvi utisci.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.