SRCEPARAJUĆE REČI LONČAROVE PORODICE: Milan (25) je kao mali često posećivao Srbiju, oglasio se i njegov rođak

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 09:46

SRCEPARAJUĆE REČI LONČAROVE PORODICE: Milan (25) je kao mali često posećivao Srbiju, oglasio se i njegov rođak

Milan Lončar često je kao dete posećivao Srbiju.

Milan Lončar (25), ubijen u Filadelfiji tokom pljačke, kao dete je posećivao Srbiju, iz koje je poreklom njegov otac, priča rođak stradalog mladića Nikolas Lončar.

- On je bio srećan, divan mlad dečko. Bio je izuzetno blizak sa sestrom Jelenom. Bukvalno je bio na početku života - priča Nikolas Lončar, inače advokat.

Kako kaže, Milan je nekoliko puta posetio Srbiju.

- Dolazio je kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete jer njegov otac Zoran živi u Srbiji. Mislim da je dolazio s roditeljima tokom devedesetih kao beba, a kasnije je sa sestrom, dok su bili tinejdžeri, posećivao rođake - kaže on.

Porodica stradalog juče je održala bdenje na mestu gde je on ubijen.

- Hvala svima što ste došli, mnogo nam znači vaša podrška i što ste uz nas. Znam da smo svi u stanju šoka i osećamo bol, ali večeras smo bili zajedno - napisala je Ejmi Lonzberi, majka ubijenog.

Podsetimo, policija je uhapsila osumnjičene za Milanovo ubistvo, a identitet jednog od njih je poznat i objavljen.

Radi se o Džefusu Dejvisu koji je uhapšen u sredu posle 20:30, kada je policija zaustavila njegovo vozilo zbog krađe automobila u utorak.

Istragom je utvrđeno da je Dejvis nosio istu odeću kao i osumnjičeni za ubistvo Lončara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.