SRPKINJU (47) MUŽ SVIREPO UBIO U ŠVAJCARSKOJ: Policija u stanu zatekla beživotno telo u lokvi krvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 12:29

SRPKINJU (47) MUŽ SVIREPO UBIO U ŠVAJCARSKOJ: Policija u stanu zatekla beživotno telo u lokvi krvi!

Na licu mesta pronađen je i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Srpkinja (47) je izbodena u svom stanu, a ubrzo nakon što je zločin otkriven, kao osumnjičeni za ubistvo uhapšen je njen suprug (49). Švajcarski mediji prenose da je na licu mesta pronađen i nož za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu.

Policija u Lucernu dobila je poziv u nedelju, oko 13 časova, da se u jednom stanu čuje žestoka svađa, a kada su došli na lice mesta, zatekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su jezivu scenu - žena stara 47 godina ležala je u lokvi krvi sa užasnim ubodnim ranama po telu od kojih je ubrzo i preminula.

Na licu mesta, u stanu, poilicija je zatekla i njenog supruga koji je odmah priveden u tužilaštvo u Emenu. Kako prenose švajcarski mediji, tamošnja policija trenutno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, tako da još nije poznato koji je motiv jezivog ubistva.

Pre nego što je uhapšen, osumnjičeni muškarac je odveden u bolnicu na lekarski pregled, nakon čega su mu stavljene lisice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.