SRBIMA GORELA KUĆA: Još jedan napad na povratnike na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 19:33

SRBIMA GORELA KUĆA: Još jedan napad na povratnike na KiM

Porodica Vučković dobiće svu pomoć i podršku

U srpskom povratničkom selu Berkovo kod Kline podmetnut je požar u kući Žarka Vučkovića.

Ministar za zajednice i povratak lažne države Kosova Dalibor Jevtić na Tviteru je napisao da je reč o kući koja je za porodicu Vučković prošle godine sagrađena sredstvima iz budžeta.

Jevtić je istakao da je to još jedan u nizu napada na povratnike na Kosovu i dodao da će porodica Vučković dobiti svu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć i podršku.

U povratničkom selu Berkovo u Klini podmetnut požar u kući povratnika Žarka Vučkovića. Ministarstvo za zajednice i povratak je Žarku sagradilo kuću prošle godine. Ovo je još jedan u nizu napada na povratnike na Kosovu. Porodica Vučković će dobiti svu podršku i pomoć. pic.twitter.com/cBPCgvI3By

— Dalibor Jevtić (@jevticdalibor) May 23, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.