SRBIJU VODE GRAĐANI SRBIJE - TO JE DEO ZAVETA SVAKOG ČOVEKA U NAŠOJ ZEMLJI: Vučićeve reči odjekuju na Vidovdan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2021, 11:25

SRBIJU VODE GRAĐANI SRBIJE - TO JE DEO ZAVETA SVAKOG ČOVEKA U NAŠOJ ZEMLJI: Vučićeve reči odjekuju na Vidovdan

Vučić naglasio da su osnovne vrednosti Srbije nezavisnost, sloboda i mir

Osnovne vrednosti Srbije moraju da budu nezavisnost, sloboda i mir, jer bez slobode i nezavisnosti, samostalnosti u odlučivanju, nema ni mira, ni ostvarenja državnih interesa niti razvoja zemlje, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić u Kruševcu posle sednice vlade kojoj je prisustvovao.

Vučić je preneo da je i ministrima rekao, ono što je poručio i građanima ranije danas na Trgu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da postoji mnogo toga čime možemo da se ponosimo, i to treba da radimo, i da nastavimo još hrabrije i snažnije, ali da osnovne vrednosti srpske države, Srbije, moraju da budu nezavisnost, sloboda i mir, jer bez toga nema razvoja zemlje.

On je dodao i da Srbija mora da vodi računa o svim svojim građanima bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost.

- Bez slobode, nezavisnosti i samostalnosti u odlučivanju nema ni mira niti ostvarenja naših ineteresa niti razvoja zemlje - rekao je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Ponosan je, kaže, što se danas, za razliku od perioda neodgovorne politike 90-ih, kada nije bilo razumevanja za dešavanja u svetu, i antidržavne i antinarodne politike 2000-2012. godine u ključnim segmentima, vodi racionalna, odgovorna i ozbiljna nacionalna politika.

- I to da je vodimo mi, građani Srbije, a ne bilo koji strani centri moći. To možda nije deo kososvkog zaveta, ali to je deo zaveta svakoga u Srbiji, jer niko ne može i ne sme da voli Srbiju više od nas i zato je važno da mi o njoj odlučujemo - rekao je Vučić.

Kako je naveo, kad mu kažu neki drugi da oni bolje znaju šta je bolje za Srbiju, on zna da tu ima nešto skriveno, jer je nemoguće da bilo ko to bolje zna od nas samih.

- Zato sam i ministrima rekao da gledaju kako će da čuvaju i samostalnost u donošenju odluka i nezavisnost zemlje, a zajedno ćemo slobodu i mir - poručio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.