SRBIJO, UJEDINI SE I POMOZI! Davidu je poslednja šansa za izlečenje u inostranstvu, a vremena je sve manje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 18:59

SRBIJO, UJEDINI SE I POMOZI! Davidu je poslednja šansa za izlečenje u inostranstvu, a vremena je sve manje (FOTO)

Pomozimo Davidu da ode na transplantaciju.

Kod Davida Petrovića(2012) je u februaru 2021.godine u Institutu postavljena dijagnoza mijelodisplaznog sindroma sa monozomijom hromozoma 7.

U Institutu je sprovedeno lečenje primenom dve sukcesivne transplantacije koštane srži – od identičnog davaoca, a zatim od majke.

Roditeljima je 08.07.2022. predočeno da postoji brza progresija bolesti – u krvnoj slici se beleži porast leukocita i pad hemoglobina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i trombocita.

Kako nam roditelji kažu, majka je sa Davidom skoro nepunih godinu dana na Institutu.

Roditelji su potražili rešenje u inostranstvu i dobili pozitivno mišljenje profesora.

Medipol Hospital je predložila haploidentičnu transplantaciju koštane srži za koju je neophodno prikupiti 150.000 evra u što kraćem roku.

Davidu je poslednja šansa za izlečenje u inostranstvu, a vremena je sve manje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.