SRBIJI JE SVAKI GRAĐANIN PODJEDNAKO VAŽAN Janković i Kisić Tepavčević uručili ključeve nove kuće porodici Jakovljević u Popadiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2021, 23:46

"SRBIJI JE SVAKI GRAĐANIN PODJEDNAKO VAŽAN" Janković i Kisić Tepavčević uručili ključeve nove kuće porodici Jakovljević u Popadiću

Samohranoj majci u selu Popadić kod Mionice ministarka Darija Kisić Tepavčević i predsednik opštine Mionica Boban Janković uručili su vredne poklone za useljenje u novu kuću izgrađenu uz podršku opštine i Vlade

Samohrana majka Marijana Jakovljević zahvalila se predsedniku opštine Jankoviću, predsedniku Aleksandru Vučiću, Vladi Srbije i ministarki Kisić.

Marijana Jakovljević i njene dve maloletne ćerkice, preselile su se iz trošne, 60 godina stare kuće, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s betonskim podovima, napuklim plafonima i prozorima, u potpuno novu i moderno opremljenu kuću od 80 kvadrata. Jakovljevićima su novu kuću izgradili opština Mionica i Vlada Srbije, preko Kancelarije za upravljanje  javnim ulaganjima. Gradnja i kuće koštala je 2,5 miliona dinara, a opština Mionica je obezbedila struju, vodu i uredila put.

- Najsrećnija sam što moja deca imaju siguran krov nad glavom. Devojčice su dobri đaci, Jovana je osmi, a Ivana drugi razred srednje škole. Predsednik opštine Boban Janković nam je mnogo pomogao. Stalno nas obilazi, donosi paketiće. Prvi put sam  u se za pom obratila 2018. godine, a već danas sa svojom decom mnogo lakše i bezbrižnije živi -  istakla je Marijana.Zahvaljujem se Vladi Republike Srbije što podjednako vodi brigu o svim opštinama u Srbiji, i svojom odgovornom socijalnom politikom misli o svim građanima.

- Potvrda ovoga je i životna priča Marijane Jakovljević iz sela Popadić koja sada ima sasvim novi život, dijametralno suprotan od svega onoga što je do sada proživela. Odavde, ispred ove nove kuće koja je poklon Vlade Republike Srbije, šaljemo poruku da je svaki građanin podjednako važan za državne institucije. Humanost i solidarnost su vrednosti koje negujemo i cenimo - istakako je Janković i dodao:

NOVA KUĆA ZA PORODICU JAKOVLJEVIĆ 🏡👩‍👧‍👧🏠 Zahvaljujem se Vladi Republike Srbije što podjednako vodi brigu o svim...

Posted by Boban Janković on Понедељак, 07. јун 2021.

- Zahvaljujem se Vladi Republike Srbije što podjednako vodi brigu o svim opštinama u Srbiji, i svojom odgovornom socijalnom politikom misli o svim građanima.

Ministarka je pomogla da se specijalno kompletno opremi i jedna soba za porodicu Jakovljević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.