SRBIJA U ŠOKU! Osumnjičena da je Jelenu (28) mučila i terala da JEDE IZMET, a sada se ŽALI NA PRITVOR!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA U ŠOKU! Osumnjičena da je Jelenu (28) mučila i terala da JEDE IZMET, a sada se ŽALI NA PRITVOR!

N. P. (35) i njegovoj nevenačnoj supruzi M. M. (27) iz Velikog Polja kod Obrenovca, osumnjičenima da su se 22 meseca monstruozno iživljavali nad Jelenu V. (28) iz Banata, određen je pritvor do mesec dana.

- Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je, nakon saslušanja osumnjičenih, doneo rešenje kojim im je odredio pritvor. Pritvor im je određen da ne bi uticali na svedoke, kao i zbog postojanja opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponovoti krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delo - kaže izvor i dodaje da se N. P. i M. M. na teret stavlja krivično delo trgovina ljudima u saizvršilaštvu. Za to krivično delo zaprećena je kazna zatvora od tri do 12 godina.

Kako mediji saznaju, branilac M. M. već je uložio žalbu na rešenje o određivanju pritvora.

Podsetimo, N. P. i M. M. su, prema rečima komšija, skoro dve godine nesrećnu Jelenu V.  držali kao robinju. Vezivali su je lancima, mučili, terali na prosjačenje i podvodili je drufim muškarcima.

- Prema nesrećnoj ženi su se ponašali gore neko prema bilo kojoj životinji. Terali su je da jede izmet, terali decu da joj uriniraju u usta. M. M. joj je čupala nokte kleštima i vukla za nos. Šišala je nesrećnu ženu, izgladnjivala je i pretila da će je ubiti, a njeno telo zakopati iza kuće, kako je nikada niko ne bi našao - rekle su komšije monstruoznog para i dodale da je njihovo hapšenje, zapravo, olakšanje za sve njih jer nisu mogli da gledaju zversko mučenje.

Osumnjičena je iznela odbranu

Jovana Popović, branilac M. M. potvrdila je da je njenoj klijentkinji i N. P. određen pritvor.

- Na teret im se stavlja trgovina ljudima. Nakon saslušanja, na kojem su izneli odbranu, prebačeni su u Centralni zatvor. U toku je istražni postupak zbog čega ne mogu da pričam o detaljima - rekla je Popović.

Pratite nas na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA ISPRED SUDA U KRAGUJEVCU: Bivši policajci prete da će se živi zapaliti, ispred zgrade opsadno stanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 11:13

Iz vrha kragujevačkog MUP-a naređeno je da se po cenu hapšenja spreči samospaljivanje preko 20 bivših policajaca iz Raške ispred Apelacionog suda u Kragujevcu...Jake policijske snage obezbeđuju zgradu Suda. Policajci optuženi u sporu doneli benzin i dva šatora...Sud rešava po osuđujućoj presudi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.