SRBIJA PLAČE! Miloša su SAHRANILI, a njegova verenica ni ne zna da je MRTAV: Evo šta se DANAS DESILO sa Snežanom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2018, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA PLAČE! Miloša su SAHRANILI, a njegova verenica ni ne zna da je MRTAV: Evo šta se DANAS DESILO sa Snežanom

Osumnjičenoj za nesreću određen pritvor

Emina Adrović (23) iz Budve, ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, sumnjiči se da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova verenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povređena. Njoj je određen pritvor do 30 dana. .

Pročitajte i:

Snežana Rudinac (24) koja je u udesu u Budvi zadobila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teške povrede opasne po život helikopterom je transportovana na VMA u Beogradu.

U tom udesu je stradao Miloš Vukomanović (25).

Nesreća se dogodila kada su mladić i devojka, vraćajući se sa posla iz hotela, pokušali da pređu bulevar kod marketa, a iz pravca Budve ih je udario automobil.

Osumnjičenoj je određen pritvor do 30 dana.

Mladić i devojka su se pre nekoliko meseci zaposlili kao sezonski radnici u bečićkom hotelu. Njihovi bliski prijatelji kazali su da su nameravali su da se nakon sezone venčaju. Kobne noći su hteli da nakon posla izađu u grad u provod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.