SRBIJA IMA DVA PUTA, JEDAN JE DOBAR ZA SRBE Rama poručio Vučiću da nema pregovora sa Zapadom bez Albanaca

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 15:51

"SRBIJA IMA DVA PUTA, JEDAN JE DOBAR ZA SRBE" Rama poručio Vučiću da nema pregovora sa Zapadom bez Albanaca

Tirana će podržati lažnu samoproglašenu vlast na KiM

Albanski premijer Edi Rama izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić na "kraju mora da razgovara sa tzv. Kosovom" i da "nema šanse da pregovara sa Zapadom o Albancima".

Prema rečima Edija Rame Vučić može da ide i na istok i na zapad, ali da na kraju mora da razgovara sa Albancima.

- Može na mesec, ako želi, na kraju će sedeti sa nama, sedeće sa legitimnim vlastima suverene države Kosovo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naravno, mi u Tirani ćemo u potpunosti podržati rukovodstvo u Prištini. Nasuprot takvim provokativnim izjavama, postoje dva puta: jedan je barikadiranje, a drugi suočavanje. Barikadiranje ide na našu štetu, a ne na štetu Srbije, sučeljavanje licem u lice je naš izazov. Onaj ko je pametniji, pobediće - rekao je Rama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.