SRBIJA I REGION UZ DARKA LAZIĆA! POTRESNA MOLITVA upriličena za pevača na OSTROGU! Bilo je dirljivo...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2018, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA I REGION UZ DARKA LAZIĆA! POTRESNA MOLITVA upriličena za pevača na OSTROGU! "Bilo je dirljivo..."

Vest da je Darko Lazić povređen u saobraćajnoj nesreći pogodila je Srbiju, ali i region.

Porodica, prijatelji i obožavatelji mole se za Darkovo zdravlje, a jedna čitateljka je otkrila da se narod u manastiru Ostrog moli za zdravlje popularnog pevača.

Naime, ona je imala priliku da prisustvuje molitivi u čast Darka Lazića.

- Juče u prepodnevnim satima oko 9 sati bila sam prisutna u manastiru Sv.Vasilija Ostroškog na Ostrogu, gde se čitala molitva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za spasenje i zdravlje Lazića. Bilo je dirljivo, nadam se da će sve molitve pomoći mladom pevaču - navela je ona.

Svi se nadaju najboljem i brzom ozdravljenju pevača za kog se brine veliki deo estrade koji dolaze čak i u bolnicu kako bi pružili podršku Darkovim roditeljima, devojci, kao i bivšoj supruzi, Ani Sević.

Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama jer se trenutno ne mogu preduzimati nikakve velike intervencije.

Možete nas pratiti na našem Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.