SRBIJA GA ZABORAVITI NEĆE Predsednik Vučić na komemoraciji povodom smrti Dude Ivkovića, upisao se u knjigu žalosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2021, 16:59

"SRBIJA GA ZABORAVITI NEĆE" Predsednik Vučić na komemoraciji povodom smrti Dude Ivkovića, upisao se u knjigu žalosti

Nakon upisivanja u knjigu žalosti, predsednik Vučić se poklonio pred Dudinom fotografijom.

Predsednik Srbije stigao je na komemoraciju proslavljenom treneru i među prvima se upisao u knjigu žalosti.

- Uvaženi članovi porodice, gospođa Neno, Petrem Pavle, nemam ja šta ja o biografiji Dude IVkovića da dodam. kao predsednik Srbije ponosan sam što je Srbija imala takvog čoveka i što će imati takvog čoveka. Ponosan sam  iako je fizički velikan otišao, on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikada neće otići iz Srbije niti će ga neko zaboraviti. I to ne zato što su to kurtoazne reči, već sve medalje isav uspeh koji je zaslužio Duda Ivković. On je mnogo toga ili sve ono što mnogi od nas nisu, on je istovremeno i veliki gospodin i beogradski mangup. Ostavio je još nešto i to nisu Krst i Radnički i samo u dve reči, iako u mnogo čemu nismo bili saglasni, jednom sam video koliko je ozbiljan, odgovoran i posvećen čovek, na kraju ono što je najvažnije, nećete ga videti više, ali on će uvek biti tu, iza njega ostaju velika dela, budite ponosni na svog oca i supruga. Srbija ga zaboraviti neće i neka mu je večna slava - rekao je predsednik Srbije.

Komemoracija povodom smrti Dušana Dude Ivkovića organizovana je u Skupštini Srbije.

Predsednik se i putem Instragama još jednom oprostio od legendarnog Dude Ivkovića.

- Otišao je Dušan Ivković, veliki čovek, ali njegovo delo je večno. Srbija mu je zahvalna! - stoji u objavi predsednika Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.