SRBIJA DANAS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: U Batajnicu sleteo avion iz Rusije SA POSEBNOM POŠILJKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA DANAS EKSKLUZIVNO SAZNAJE: U Batajnicu sleteo avion iz Rusije SA POSEBNOM POŠILJKOM

Na vojni aerodrom u Batajnici, pre pola sata sleteo je transportni avion Ruslan, ekskluzivno saznaje Srbija Danas.

Kako se pretpostavlja, avion Ruslan je dopremio raketni sistem "Pancir, ali to nije zvanično potvrđeno.

Podsećamo, nezvanično je najavljeno da će u Srbiju iz Rusije pred paradu stići novo oružje. Koje, još se ne zna, ali ono što se zna, a što je rekao predsednik Srbije, jeste da se radi o posebnoj "poslastici".

Prema pretpostavci Miroslava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazanskog, iz Rusije bi u Srbiju mogao da stigne raketni sistem "Pancir".

Vojno-policijska parada "Odbrana slobode" biće održana u petak 10. maja u 11 časova u Nišu povodom dana pobede u Drugom svetskom ratu, a tom prilikom prodefilovaće više od 4.000 pripadnika Vojske Srbije i MUP, među kojima i ešelon od 1500 vojnika. Građani će moći da vide i nalet vazduhoplovnog ešelona, pešadijski desant uz pravi spektakl u vazduhu!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.