SRBI OD DANAS MOGU DA PUTUJU NA JOŠ JEDNU DESTINACIJU: U ovu državu naši građani mogu ući pod jednim uslovom

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2020, 08:13

SRBI OD DANAS MOGU DA PUTUJU NA JOŠ JEDNU DESTINACIJU: U ovu državu naši građani mogu ući pod jednim uslovom

Državljani Srbije od danas mogu da uđu na teritoriju Kipra ukoliko poseduju negativan pi-si-ar test, ne stariji od 72 sata.

Određene kategorije lica test mogu da urade po dolasku na Kipar o sopstvenom trošku, navele su kiparske vlasti.

Direktor kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marijan Ivanuša rekao je da je epidemiološka situacija u Srbiji trenutno među najboljim u Evropi i da nema razloga za uvođenje dodatnih mera.

Povratnici sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmora i dalje se prijavljuju i rade test samoprocene putem aplikacije E-Zdravlje.

Doktorka Darija Kisić Tepavčević navela je da se od petka prijavilo 23.000 naših građana koji su se vratili iz inostranstva, a da je 36 sumnjivih na kovid 19 poslato u kovid ambulante.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.