SRAM VAS BILO Sanja Marinkovic usred emisije odbrusila Indri Radic Muk u studiju

Izvor: medio.rs, 22.Okt.2017, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAM VAS BILO Sanja Marinkovic usred emisije odbrusila Indri Radic Muk u studiju

Voditeljka Sanja Marinković ugostila je Indiru Radić koja na iznenađenje svih gledalaca, nije želela da joj odgovori na pojedina pitanja.

"Ko je od vas, osim Jovičića i Mirke, "u zagrljaju"? Ti ćeš mi, Indira, reći?" upitala je Sanja, misleći na emotivni status svoje gošće, koji ona, ipak, nije želela da podeli sa publikom.

"Što bih ti rekla?!" rekla je Indira, a kada joj je Sanja objasnila da je ona voditeljka koja postavlja pitanja, pevačica joj je, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << na nagovor Vesne Dedić, žestoko odbrusila.

FOTO: PRINTSCREEN YT

"Šta te briga", bez pardona joj je rekla Indira, što je Sanju šokiralo i ostavilo bez teksta.

"Jaoj, sram vas bilo", odgovorila joj je Sanja koja je, ipak, sve ovo shvatila kao šalu, te se nije naljutila na svoju današnju gošću.

FOTO: PRINTSCREEN

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.