SRAM TE BILO! Socijalna radnica otišla kod bake (83) da joj POMOGNE. Sekund kasnije ZGROZILA JE JAVNOST! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Nov.2018, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRAM TE BILO! Socijalna radnica otišla kod bake (83) da joj POMOGNE. Sekund kasnije ZGROZILA JE JAVNOST! (VIDEO)

Socijalna radnica koja se brine o starijim i nemoćnim osobama izbegla je kaznu zatvora, bez obzira što je kameri "uhvaćena" kako krade novac od dementne žene o kojoj se starala.

Sofi Retalik (30) je "uhvatila" nadzorna video kamera kako, bez stida i srama, krade novac od osamdesettrogodišnje Ajvi, čija porodica je zahtevala da se ne otkrije pun identitet.

Sin od Ajvi je primetio da njegova majka ima sve manje para, pa je odlučio da ugradi nadzornu kameru u svom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domu u Truru u Kornvalu, u Engleskoj, čime je, ispostavilo se, učinio dobru stvar jer je mogao da vidi šta Sofi radi.

Sofi se pojavila u ponedeljak na sudu gde je proglašena krivom za pljačku.

Ona je pre izlaska na sud bila prijavljena policiji zbog sumnje da je i ranije to isto radila, gde je svoj "zločin" i priznala.

- Htela sam da se zaustavim, ali nisam mogla to da učinim. Sada se iskreno kajem i želim da to nikada nisam uradila, žalim zbog toga - rekla je Sofi.

Iako nije osuđena na kaznu zatvora, Sofi je dobila sudski nalog da mora da odradi 80 sati neplaćenog posla socijalnog rada, kao i da ide na deset rehabilitacionih terapija. Takođe, Sofi je dužna da starici, od koje je krala novac, plati kompenzaciju u iznosu od 250 funti, 85 funti sudskih troškova, kao i 110 funti nadoknade štete koju je nanela osamdesettrogodišnjoj Ajvi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.