Deo opozicije koji bojkotuje Parlament neće učestvovati u izboru poverenika

Izvor: Danas, 19.Jun.2019, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deo opozicije koji bojkotuje Parlament neće učestvovati u izboru poverenika

Ostao je još samo jedan dan do isteka roka za dostavljanje imena kandidata za novog poverenika za dostupnost informacija od javnog značaja, a za sada se zna samo da će većina opozicionih stranaka u Skupštini Srbije podržati kandidaturu Nevene Ružić za Poverenika, aktuelnu pomoćnicu generalnog sekretara Službe Poverenika. Članak Deo opozicije koji bojkotuje Parlament neće učestvovati u izboru poverenika se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Milićević: Ne znam da li postoji koalicioni sporazum sa Bastaćem 

Izvor: Danas, 19.Jun.2019

“Odluku o učešću socijalista u vladajućoj koaliciji u gradskoj opštini Stari grad doneće rukovodstvo gradskog odbora SPS u dogovoru sa vrhom stranke. Socijalisti jesu deo gradske vlasti u Beogradu i dele vrednosti i odgovornost za sve što se čini u prestonici. Naravno da smo protiv svih aktivnosti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.