SPREČEN NOVI MASAKR U AMERICI? Policija likvidirala potencijalnog napadača ispred osnovne škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2022, 23:15

SPREČEN NOVI MASAKR U AMERICI? Policija likvidirala potencijalnog napadača ispred osnovne škole

Lice koje je pokušalo da uđe u jednu osnovnu školu u Alabami ubijeno je u intervenciji policije, saopštile su vlasti.

Nadzornik gradskih škola u Gadsdenu Toni Redik rekao je novinarima da je "potencijalni uljez" u jutarnjim časova po lokalnom vremenu išao od vrata do vrata i pokušavao da uđe u Osnovnu školu "Volnat park", gde je u toku bio letnji program za 34 dece.

Sva spoljna vrata već su bila zaključana, rekao je Redik i dodao da je direktor zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoć kada je shvatio šta se dešava, preneo je AP.

Policajac iz službe za školsko obezbeđenje suprotstavio se toj osobi i zatražio pojačanje. Reagovao je drugi policajac, pucao i ubio sumnjivo lice.

Iz šerifove kancelarije saopšteno je da nijedan učenik nije povređen i da većina nije ni shvatila šta se dešava.

Vlasti za sada nisu objavile identitet ubijene osobe niti druge detalje, uključujući informciju da li je lice bilo naoružano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.