SPAKOVAĆU TE U SANDUK U Kosjeriću zaklao suprugu ispred TRI SINA, pa ih ostavio da je gledaju kako umire!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SPAKOVAĆU TE U SANDUK" U Kosjeriću zaklao suprugu ispred TRI SINA, pa ih ostavio da je gledaju kako umire!

U maju ove godine u Kosjeriću dogodilo se jezivo ubistvo u kojoj je život izgubila majka troje dece Jelena Grbić (38)

Više javno tužilaštvo u Užicu podnelo je sudu optužnicu protiv Ivana Radovanovića (35) koji je u noći između 6. i 7. maja u Kosjeriću zbog sumnje da je zaklao svoju bivšu nevenčanu suprugu Jelenu Grbić (38) pošto je prethodno pijan provalio u njenu kuću.

Muškarcu koji je prema navodima troje dece, od kojih je jedno njegovo, ostavio bez >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << majke Tužilaštvo na teret stavlja krivično delo teško ubistvo.

Prema informacijama, Radovanović je kobne noći upao u Jeleninu kuću i uleteo u sobu u kojoj su ona i njena tri sina spavali. Došlo je do prepirke dvoje bivših parnera posle koje je on izašao u kuhinju, uzeo nož, vratio se u sobu i Jelenu ubo tri puta u vrat.

Očevici događaja bili su Jelenini sinovi iz prvog braka Dejan (18) i Darko (14), i trogodišnji Davor kog je rodila u vezi sa čovekom koji ju je, ispostaviće se, monstruozno poslao u smrt.

Ubica je potom pobegao iz kuće, a Hitna pomoć iz Kosjerića, koja je ubrzo stigla na poziv najstarijeg od trojice dečaka mogla je samo da konstatuje Jeleninu smrt. Do sutrdadan popodne ubica se skrivao u šupi jedne kuće u komšiluku gde ga je pronašla i uhapsila.

Tokom istrage Ivan Radovanović se branio pričom da ga je Jelena tokom rasprave koja je prethodila ubistvu provocirala i psovala, i tvrdio da se ne seća trenutka kada je uzeo sečivo i naneo joj smrtonosne udarce "jer mu je od uvreda pao mrak na oči". Govorio je navodno da je jutro posle ubistva, kada se probudio u šupi gde se krio i video tragove krvi po sebi, "shvatio da je nešto uradio, ali ne i da je počinio ubistvo".

Zbog nasilja nad Jelenom Grbić, Radovanović je ranije odležao devet meseci zatvora. Februara ove godine, nedugo pošto je izašao na slobodu, ponovo je pretukao majku svog sina i zbog toga osuđen na godinu dana. Na odsluženje ove kazne trebalo je da se javi dva dana pre nego što je počinio zločin, a stručnjaci su ocenili da je Radovanović visokorizičan.

- Stručnjaci koji su posmatrali Radovanovića koji je već služio kaznu zbog porodičnog nasilja zaključili su da spada u grupu visokorizičnih zbog spremnosti da ponovo brutalno pretuče Jelenu i da joj preti. Pretio joj je da će je "ubiti i spakovati u sanduk", udarao po glavi i telu, uzimao pred policijom njene mobilne telefone i lomio kartice iz njih, da bi je ulazeći u kuću i dalje pred policijom ponovo udario u glavu. I uvek je ponavljao reči koje su svi morali da shvate kao direktnu pretnju: "Kur...o, zaklaću te" - ispričao je izvor.

Jelenini sinovi iz Dejan (18) i Darko (13) nalaze se kod strica, brata njihovog pokojnog oca, dok se najmlađi Davor nalazi u hraniteljskoj porodici. Umesto trošnog objekta, gde im je u noći između 6. i 7. maja život preokrenut, tri brata dobila su novi krov nad glavom.

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.