SVI SU U BOLNICI BILI ZAPREPAŠĆENI Ugledala je PAUKA, a onda je usledio HOROR (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2022, 08:10

"SVI SU U BOLNICI BILI ZAPREPAŠĆENI" Ugledala je PAUKA, a onda je usledio HOROR (VIDEO)

Pauk je devojku preplašio toliko da je slučajno nagazila na svoju štiklu

Alisa Lambert (25) morala je da ode u bolnicu kako bi joj lekari iz noge izvadili štiklu koja joj se zarila čak 4,5 centimetara. Ova Australijanka iz Sidneja skočila je iz kreveta nakon što je primetila ogromnog pauka. U strahu, slučajno je nagazila na svoju štiklu.

Nesrećnoj devojci štikla se zarila duboko u nogu, kao što se i vidi na rendgen snimku koji je pokazala na Tik Toku. Doktori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bolnici su bili u čudu i pitali su se kako se to uopšte dogodilo.

Kako Alisa kaže, pauka je primetila na plafonu svoje sobe. Brzo je skočila iz kreveta ga poprska sprejem, ali je pauk baš u tom trenutku krenuo ka njoj. U panici, Alisa se saplela i pala tačno na štiklu koja joj je prošla kroz donji deo levog stopala.

- Poludela sam. Pozvala sam cimerku, a ona je pozvala hitnu pomoć. Bila sam u šoku i tresla sam se, a onda je bol počeo postepeno da se smiruje - kaže Alisa za Dejli Mejl.

Bolničari su joj osigurali stopalo zamotavši ga kako se cipela ne bi pomerila pre nego što su je odneli u vozilo hitne pomoći.  U bolnici su napravili rendgenski snimak i utvrdili  da je štikla ušla 4,5 cm u njeno stopalo i da joj je potrebna operacija za uklanjanje.

- Svi su u bolnici bili zaprepašćeni. Pitali su se kako sam uspela da probijem stopalo tako debelom štiklom - kaže Alisa. Takođe je izjavila da je začuđena koliko brzo joj se peta oporavlja.

Zanimljivo je da Alisa radi za kompaniju koja je proizvela baš tu štiklu.

- Da, marka štikle je Camilla and Marc. Ja radim tamo. Bilo je smešno - kaže Alisa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.