ŠOK u Žarkovu: BEBA ostavljena U KESI, u kontejneru!

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK u Žarkovu: BEBA ostavljena U KESI, u kontejneru!

U beogradskom naselju Žarkovo, kod groblja pronađena je ostavljena beba. Nesrećno dete pronađeno slučajno, u kontejneru.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Prema prvim informacijama, beba nađena na uglu ulica Prote Milorada Pavlovica i Crvenog barjačeta je u dobrom stanju, a po prijavi su reagovali Hitna pomoć i policija.

"Beba je živa i zdrava. Prevezena je u Tiršovu, naše ekipe su još na terenu", rekli su u Hitnoj pomoći.

U Univerzitetskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bolnici u Tiršovoj potvrđeno je Tanjugu da je beba zbrinuta kod njih, da je najverovatnije reč o novorođenčetu i da je dijagnostika u toku.

Kučevo: Ubijena beba, uhapšena majka!

Prema nezvaničnim informacijama, beba je pronađena u kontejneru kada je jedna stanarka pošla da baci đubre, i videla da u "nešto mrda u kesi". Pogledala je šta je i ostala u šoku.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.