ŠOK U PRODAVNICI! Hteo da kupi hleb od 37 dinara. Kada je ugledao račun, žestoko se IZNERVIRAO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U PRODAVNICI! Hteo da kupi hleb od 37 dinara. Kada je ugledao račun, žestoko se IZNERVIRAO! (FOTO)

Račun iz jedne novosadske prodavnice na kome je "hleb od 37 dinara" naplaćen 45 postao je pravi hit na internetu. Zluradi bi rekli: "Eto, prevara! Zakinuo me je za osam dinara".

Beogradski mediji su pozvali broj telefona ove prodavnice i javio se vlasnik. Čim je spomenut račun, planuo je.

- Ma to je deset godina star račun. Artikal je nazvan tako, a cena je cena. Nije nikakva prevara. Cena je bila povećana, a naziv artikla je ostao isti. Naziv artikla nije cena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - pokušavao je vlasnik da se pribere i lepo objasni problematiku.

Da je račun zaista star, vidi se i po PDV-u, koji je bio osam posto, a sada je deset.

- I šta je tu zanimljivo? To je komšija stavio račun da me za... - iskren je vlasnik prodavnice

I tako ovaj vlasnik već godinama mora svima da objašnjava da ne vara kupce i da je u pitanju samo omaška u kasi. Naime, kada je već povećao cenu hleba, trebalo je da promeni i naziv artikla.

Onome kome je stalo do tih osam dinara vlasnik prodavnice će teško objasniti šta je naziv artikla, a šta cena. A komšija koji slika račune i stavlja ih na internet zaslužio je da izgubi pravo na veresiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.