ŠOK U LJUBOVIJI ZBOG POGIBIJE MLADIĆA Plašimo se da je našeg Jovana izdalo srce na putu

Izvor: Blic, 20.Jun.2017, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK U LJUBOVIJI ZBOG POGIBIJE MLADIĆA "Plašimo se da je našeg Jovana izdalo srce na putu"

"Bio je prijatelj kakvog više neće biti. Svi koji su ga znali, svi su ga voleli", s dušom punom tuge priča za "Blic" Svetislav Mijailović, najbolji drug Jovana Tešića (23), mladića koji je nastradao u subotu uveče u saobraćajnoj nesreći kod mesta Mostanice.

Jovan Tešić iz Ljubovije nastradao je kada je automobilom "opel" sleteo s puta Bratunac - Drinjača u mestu Mostanice. Kako je "Blic" pisao, u teškoj nesreći Tešić je nastradao, iako je bio poznat kao dobar vozač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali zasada nisu poznati uzroci nesreće.

Kako priča Svetislav, svi su ostali nemi kada je do njih došla vest da su ostali bez najboljeg prijatelja.

- Čuo sam da se nesreća dogodila oko pet ujutru iz još uvek nepoznatih razloga, dok se vraćao iz grada. Navodno je skrenuo sa puta. Ostao sam u šoku kada me je pozvao drugar da mi kaže da nam je Jovan poginuo. Jedan prijatelj je završio na infuziji od stresa. Ne možemo da verujemo šta se dogodilo - priča Svetislav, koji je, kako kaže, Jovanov najbolji prijatelj od rođenja.

Jovan je, prema njegovim rečima, živeo sa majkom i sestrom u mestu Grabovica kod Ljubovije. Kaže, vozio je kamion i bio odličan vozač, savestan i vredan.

- On je kao mali ostao bez oca, koji je takođe vozio kamion. Njegov tata preminuo je usled infarkta, a i Jovan je imao problema sa srcem. Pre pet-šest godina imao je i operaciju srca. On je krenuo očevim stopama, vozio je kamion i od njegove plate živela je cela porodica - kaže Svetislav.

Ovaj mladić dodaje da mnogi misle da je eventualni problem sa srcem bio uzrok tragedije ovog mladića.

- To još niko ne zna. Čeka se da nam policija kaže šta se desilo. Njegove majka i sestra su očajne zbog svega što im se u životu izdešavalo. Baš se muka nakačila na tu porodicu. A Jovan je lepo počeo da živi i zarađuje. Taman je stao na noge. Ne mogu da verujem šta se desilo - šokiran je Svetislav.

Već imao jedan udes

Kako priča Svetislav za "Blic", Jovan je nedavno imao saobraćajnu nesreću dok je vozio kamion.

- Tada nije bilo ništa strašno. Bio je manji udes. Ali ovo... Prevelika je tragedija - teško priča prijatelj nastradalog mladića.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.