ŠOK SNIMAK Ovakvo PONIŽAVANJE RADNIKA zbog lošeg profita će vas naterati da plačete (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2019, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK SNIMAK Ovakvo PONIŽAVANJE RADNIKA zbog lošeg profita će vas naterati da plačete (VIDEO)

Kompanija iz kineskog grada Žaožuanga, šokirala je svetsku javnost kada se pojavio video snimak u kojem se vidi kako radnici ove firme puze na rukama i nogama po ulicama grada.

Male plate, neredovna isplata, loš odnos sa nadređenima i kolegama, pa i loše radno okruženje, samo su neki od razloga zašto neka kompanija ostvaruje loše poslovanje zbog čega bord direktora obično nije preterano radostan, što u velikom broju slučajeva ni ne krije od svojih zaposlenih. Međuti, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve to ne opravdava mobing i šikaniranje radnika.

Evo kako se ovaj tata obračunava sa nemirnom ćerkom: NEOBIČAN prizor na aerodromu (VIDEO)

Kako se navodi, kolektivno puzenje po ulici je bila kazna zbog loših rezultata poslovanja firme u poslednjem kvartalu.

Inače nakod pojavljivanja ovog skadaloznog videa u 21 veku, kineske vlasti su odmah reagovale i zatvorile kompaniju.

Apparently, productivity is on a knee-to-no basis. These employees in Zaozhuang, China, were forced to crawl on their hands and knees as a form of public punishment. The staff reportedly failed to achieve their year-end goals.

A post shared by New York Post (@nypost) on Jan 16, 2019 at 11:39am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.